NTK Vehicle Electronics jako samostatná značka v TecDocu

12 května 2023, 11:00

Společnost Niterra, přední světový specialista na zapalování a automobilovou elektroniku, oznamuje zavedení značky NTK jako samostatné značky do katalogu TecDoc. Tento krok oddělí v TecDocu produkty nabízené jako NGK Ignition Parts a NTK Vehicle Electronics a zavede dva samostatné klíče na této platformě. Obě značky byly dosud umístěny pod označením NGK s klíčem číslo 15. Zatímco NGK zůstane i nadále s klíčem 15, značka NTK bude k dispozici pod klíčem 5414.

NTK Vehicle Electronics v TecDoc

Zavedení nové, samostatné značky NTK Vehicle Electronics do katalogu TecDoc, vedle NGK Ignition Parts, bylo logickým krokem vzhledem k rozšiřující se nabídce NTK. V sekci NTK (5414) najdou zákazníci v TecDocu kyslíkové senzory, snímače tlaku a průtoku vzduchu, EGR ventily, snímače polohy klikové a vačkové hřídele a také snímače teploty výfukových plynů (EGTS). Kromě toho budou v blízké budoucnosti přidány další produkty.

Výrobky společnosti zahrnující díly zapalování budou zákazníkům i nadále k dispozici v katalogu TecDoc pod stávající značkou NGK (15). Patří sem zapalovací svíčky, žhavicí svíčky, zapalovací cívky, zapalovací kabely a jejich koncovky. Aby byl přechod od výrobků NGK pro zákazníky co nejplynulejší, nebude rozdělení značek provedeno okamžitě. Vzhledem k tomu, že mnoho zákazníků používá vlastní katalogové systémy, které se řídí aktualizacemi TecDocu, rozhodla se společnost také po omezenou dobu pokračovat ve zveřejňování informací o produktech NTK Vehicle Electronics pod značkou NGK (15). Toto dvojí zobrazování však skončí na konci června 2023.

„Sortiment značky NTK Vehicle Electronics poskytuje našim zákazníkům komplexní nabídku, která splňuje všechny jejich požadavky na snímače systémů řízení motoru, a proto si zaslouží samostatnou sekci v TecDocu,“ říká Frank Massia, marketingový ředitel pro aftermarket EMEA společnosti Niterra EMEA GmbH. „Vzhledem k budoucímu směru růstu naší společnosti, který je zaměřen na udržitelnost, bude naše technologie automobilové elektroniky hrát stále důležitější roli, a to vzhledem ke klíčové úloze, kterou senzory hrají při snižování emisí vozidel.“

Rádi bychom upozornili zákazníky společnosti Niterra, že vzhledem k rozdělení značek v systému TecDoc musí být značky NGK (15) i NTK (5414) vybrány nebo upřednostněny také v systémech správy katalogů na míru (např. LKQ, WM, Select AG, CARAT atd.), aby byla zajištěna jejich viditelnost. Kromě toho zákazníci TecAlliance, kteří dříve nakupovali pro své portály e-commerce pouze data NGK, musí nyní navíc nakupovat data pro značku NTK Vehicle Electronics.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!