Společnosti Truckers Life a Garmin podporují aktivní životní styl řidičů

9 listopadu 2022, 14:37

Od 4. listopadu si mohou profesionální řidiči a řidičky zacvičit ve venkovní posilovně sponzorované společností Garmin v areálu 24-Total Autohof Wörrstadt. Venkovní posilovnu navrhla nadace Truckers Life Foundation, jejíž cílem je podporovat zdravý životní styl profesionálních řidičů.

Truckers Gym je pilotní projekt nadace Truckers Life, která má za cíl vybudovat bezplatné venkovní posilovny na největších evropských parkovištích. Otevřením Truckers Gym se rozšiřuje nabídka společnosti Garmin určená řidičům kamionů: kromě speciální satelitní navigace pro kamiony, kamer do auta a náhlavní soupravy pro řidiče kamionů zahrnuje i chytré hodinky Instinct 2 dēzl Edition. Ty byly navrženy speciálně s ohledem na požadavky a každodenní styl práce řidičů nákladních vozidel. Nedávno byly dále doplněny o nové tréninkové programy určené řidičům, které vyvinula nadace Truckers Life Foundation. Venkovní posilovna Truckers Gym v areálu odpočívadla 24-Total Autohof Wörrstadt je 111. zařízením, které v Evropě otevřela výše zmíněná nezisková organizace Truckers Life Foundation.

Otevření 24-Total Autohof Wörrstadt

Nová venkovní posilovna pro řidiče se otevřela 4. listopadu 2022 v areálu 24-Total Autohof Wörrstadt. Je k dispozici nepřetržitě a zdarma a zve vás ke cvičení na široké škále fitness zařízení. Zařízení je vhodné pro milovníky cvičení všech úrovní zdatnosti a je navrženo tak, aby podporovalo zdravý životní styl. Kromě toho mohou řidiči na hodinkách Instinct 2 dēzl Edition najít speciální tréninkové programy vyvinuté nadací Truckers Life Foundation. Všechna tato cvičení jsou navržena tak, aby řidičům kamionů pomohla alespoň trochu si zacvičit během přestávek a umožnila jim zůstat aktivní při každodenní práci.

„Jsme velmi rádi, že můžeme otevřít další zařízení Truckers Gym, a těší nás, že můžeme pokračovat v podpoře zdraví řidičů nákladních vozidel,“ řekl Thiemo Weinschenk, vedoucí oddělení Automotive Product Management EMEA společnosti Garmin.

„Nadace Truckers Life Foundation je hrdá na to, že má na své straně sponzora jako je společnost Garmin,“ říká Paulina Rudnicka, projektová manažerka nadace Truckers Life Foundation. „Věříme, že zdraví řidiči jsou bezpečnými řidiči, a proto již 9 let podporujeme tuto profesní skupinu ve zdravém a aktivním životním stylu.“

„Jsme rádi, že můžeme posílit naši dobrou spolupráci s nadací Truckers Life Foundation o další venkovní fitness park v našem novém areálu Total 24 Autohof ve Wörrstadtu. Uvědomujeme si, jak důležití jsou profesionální řidiči, a proto chceme na našich parkovištích nabídnout kvalitní pobyt. K tomu patří i možnost cvičení, aby mohli později pokračovat v cestě odpočatí a v dobré kondici,“ dodává zástupce 24 Total Autohof Wörrstadt.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!