Diagnostika – Rýdl doporučuje speciální a pomocné nástroje od KNORR-BREMSE

25 října 2022, 10:33

Knorr-Bremse TruckServices dodává majitelům vozidel, dílnám a prodejcům vysoce kvalitní výrobky a servisní řešení pro užitková vozidla všech typů a stáří. Je obzvláště důležité, aby byly k dispozici správné nástroje pro rychlý a efektivní servis. Knorr-Bremse neustále vyvíjí sortiment podpůrných nástrojů pro různé oblasti, například pomocné nástroje.

Knorr-Bremse TruckServices rozšiřuje svůj sortiment pomocných nástrojů o další řešení: Sadu indikačních nástrojů pro funkční test seřizovače pneumatických kotoučových brzd (K219632K50). Sada se skládá z pěti různě barevných idikátorů, které lze použít nejen pro brzdové systémy Knorr-Bremse, ale také pro kotoučové brzdy jiných výrobců.

V servisní příručce pro pneumatické kotoučové brzdy od Knorr-Bremse se pro tento úkon doporučuje použít konvenční prstencový nebo nástrčný klíč, ale pro testování jsou však zapotřebí dva lidé a najednou lze testovat pouze jednu brzdu. S novou sadou pro indikaci seřizování můžete testovat několik brzd současně – dodávány jsou v sadě po 2 kusech od každého typu (pro jednu celou nápravu). Jednoduše zapojte indikátor na seřizovač, sešlápněte brzdový pedál a dle pohybu šipky na indikátoru uvidíte, zda funkce seřizovače pracuje správně.

Ve zkratce:

  • neustálé rozšiřování programu – nástroje
  • vyvinuto ve spolupráci s předními společnostmi vyrábějící speciální nářadí
  • jednodušší, bezpečnější, rychlejší a nákladově efektivnější údržba
  • aktuální servisní řešení pro Knorr-Bremse vzduchové kotoučové brzdy

Více informací naleznete na stránkách Diagnostika-Rýdl.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!