BorgWarner představuje na IAA TRANSPORTATION inovace v oblasti elektrifikace užitkových vozidel

21 září 2022, 14:00

Společnost BorgWarner představila své portfolio elektrifikace užitkových vozidel na tiskové konferenci, která se konala na veletrhu IAA TRANSPORTATION 2022 v německém Hannoveru.

Dr. Paul Farrell, výkonný viceprezident a ředitel pro strategii, a Harry Husted, ředitel pro technologie, představili obchodní strategii společnosti BorgWarner Charging Forward a uvedli nejnovější inovace společnosti v oblasti elektrických užitkových vozidel (eCV).

Společnost BorgWarner představila na veletrhu IAA TRANSPORTATION 2022 řadu nových řešení, například vysokoenergetický plochý bateriový systém s novou architekturou modulů. Má výšku <120 mm, aby se přizpůsobil architektuře podvozku elektrifikovaných lehkých užitkových vozidel a autobusů. Společnost rovněž představila svůj nový modulární vysokonapěťový systém eFan, který lze kombinovat buď se stávajícími chladicími ventilátory, nebo s novými ventilátory na míru, aby bylo dosaženo nejvyšší účinnosti a nejnižší hlučnosti.

Komponenty a systémová řešení společnosti BorgWarner jsou výsledkem porozumění požadavkům na pohon. Společnost včas předvídala trend elektrifikace a předpokládala, že automobilový průmysl se bude vyvíjet tak, aby využíval čistší a účinnější zdroje energie. Na základě rozsáhlých zkušeností prokázaných v oblasti osobních automobilů jsou sofistikovaná technologická řešení pro eCV již zákazníkům k dispozici nebo v současné době probíhají jejich úpravy pro lehké, střední a těžké nákladní automobily a terénní aplikace.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!