Pružinové brzdové válce pro vzduchové kotoučové brzdy

13 července 2022, 13:43

Knorr-Bremse pružinové brzdové válce jsou všestranné, jejich modulární design nabízí všechny možné varianty pro široké spektrum aplikací. Firma je společně se zákazníky neustále vyvíjí a zdokonaluje.

Společnost Knorr-Bremse jako přední dodavatel OE brzdových válců, neustále pracuje na inovativních produktech a technologiích, aby byla doprava a cestování bezpečnější. Ovládání brzd je klíčové pro samotný proces brzdění z hlediska bezpečnosti. Spolehlivá a ověřená kvalita produktů zajistí, že vozidlo zastaví ve správnou chvíli.

Knorr-Bremse pružinový brzdový válec NG3
NG3 Krátká verze

Již mnoho let NG3 pružinové brzdové válce nabízejí maximální kvalitu, se zaměřením na bezpečnost. Použitím hliníkové technologie těla válce (jedinečný rys válců Knorr-Bremse) je činí lehčími ve srovnání s konkurenčními produkty.

Pružinové brzdové válce NG3 v krátké verzi jsou odvozené z neustálého vývoje a díky své kompaktní a odlehčené konstrukci jsou nejvýkonnějšími pružinovými brzdovými válci na trhu. Optimalizovaný tvar byl vyvinut speciálně pro přední řízené nápravy a nabízí navíc sílu parkovací brzdy.

Knorr-Bremse pružinový brzdový válec NG3 EVO
NG3 EVO

Nově se zákazníkům představily NG3 EVO pružinové brzdové válce

Dalším krokem ve vývoji válců bylo odstranění upínací objímky příruby válce. Nové monoblokové řešení s rovnoměrným zalisováním membrány kombinuje technologii pertlování a modularity. Přechod z technologie upínací objímky na pertlování bylo oceněno OE zákazníky a je již využíváno mnoho let. NG3 EVO je dalším krokem vpřed pokud jde o kvalitu, výkon a robustnost zejména při nízkých teplotách. Vzhledem k tomu, že NG3 EVO je snadno zaměnitelný, vyžaduje méně úsilí při instalaci produktu na vozidlo. Navíc již není nutné řešit pozici upínací objímky příruby, což výrazně snižuje počet variant válců.

Ve zkratce:

  • Aftermarketový produkt odpovídající OE kvalitě: využívá shodných komponentů a materiálů jako OE produkt
  • Testováno dle nejvyšších standardů pro OE
  • Vyrobeno v EU na vysoce efektivních linkách
  • Nejnovější OE řešení pro nezávislý Aftermarket

Jedním z významných dlouholetých obchodních partnerů s vlastní sítí prodejních míst těchto kompresorů je obchodní společnost E.M.T. spol. s r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!