Nová celoroční pneumatika pro dodávky BFGoodrich Activan 4S

24 května 2022, 12:10

Společnost BFGoodrich uvádí na trh novou celoroční pneumatiku pro lehká užitková vozidla, která pomáhá správcům vozových parků zlepšit výkonnost a nákladovou efektivitu.

Nová pneumatika BFGoodrich Activan 4S je určena pro dodávky a zajišťuje bezpečnost za všech ročních období a povětrnostních podmínek. Má hodnocení B pro přilnavost za mokra a označení 3PMSF, které garantuje dobrou přilnavost a mobilitu na sněhu.

Pneumatika BFGoodrich Activan 4S byla vyvinuta v reakci na požadavky řidičů a profesionálů, kteří používají různé modely dodávek a malých nákladních vozidel. Protože je pneumatika vhodná pro jízdu ve všech ročních obdobích, není s příchodem zimy nutné pneumatiky měnit ani skladovat.

Běhoun pneumatiky je tvořen mřížkou vzájemně propojených drážek, které jsou navrženy tak, aby efektivněji odváděly vodu. Délka středových bloků a hustota lamel zajišťují potřebnou tuhost, a tím i účinnou přilnavost na mokré vozovce.

Pneumatika BFGoodrich Activan 4S je k dispozici v 18 rozměrech a v současnosti tak pokrývá 85 % trhu s celoročními pneumatikami pro dodávky. Do roku 2023 se velikostní řada tohoto modelu rozšíří o 17″ verzi.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!