Firma Goodyear udělila ocenění TruckForce Service Award za první čtvrtletí roku

9 května 2022, 15:01

Společnost Goodyear oznámila držitele ocenění TruckForce Service Award za první čtvrtletí letošního roku. Partnery své celoevropské sítě TruckForce tímto způsobem oceňuje za služby na mimořádné úrovni.

TruckForce zajišťuje stálou provozuschopnost vozidel dopravců díky více než dvěma tisícům evropských servisních míst. Personál každého z nich je proškolen tak, aby mohl 24 hodin denně, 7 dní v týdnu poskytovat služby na nejvyšší úrovni. Tým odborníků zajišťuje, aby byla fleetová vozidla vybavována optimální technologií a správnými pneumatikami tak, aby byla zaručena jejich maximální efektivita, provozuschopnost a životnost.

Česká společnost MD Pneu s.r.o. z Tábora získala ocenění TruckForce Service Excellence za své aktivity v rámci služby Goodyear FleetOnlineSolutions (FOS) a za podporu předních fleetových zákazníků při zavádění nabídky Goodyear Total Mobility. Je velmi efektivní při zásazích nepřetržité asistenční služby Goodyear ServiceLine24. Ještě lépe si vede při využívání nástroje pro automatizovanou kontrolu vozových parků Goodyear eJob, v němž dosáhla vynikajícího 98,5% podílu registrací.

Španělské Salco je partnerem společnosti VULCO ve španělském regionu Galicie. Společnost s devíti servisními místy a 16 asistenčními dodávkovými vozidly ocenění získala za vynikající každoroční výsledky v rámci služby Goodyear ServiceLine24.

Dalším oceněným partnerem je společnost G.D. GOMME Officina Mobile, a to za příkladné zapojení do Goodyear ServiceLine24 a zapálené pracovníky.

Společnost City 1st Tyres z Velké Británie byla vybrána pro ocenění za 1. čtvrtletí díky zvýšení míry využití systému Goodyear eJob ve všech sedmi pobočkách skupiny o 80 procent.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!