PENAX: Nové brzdové ventily přívěsu Wabco

4 května 2022, 14:57

S novými brzdovými ventily přívěsu WABCO (REV) v nabídce firmy PENAX zkrátíte dobu instalace. REV umožňuje ovládání dvouhadicového brzdového systému vzduchových brzd přípojných vozidel bez/s ABS a EBS.

  • brzdová funkce – umožňuje brzdit přípojné vozidlo na základě ovládacího tlaku z tažného vozidla
  • nouzová funkce – automaticky přivádí plný tlak ze vzduchojemu přípojného vozidla do brzdových válců, pokud plnící tlak přívěsu klesne pod 3,2 bar
  • funkce předstihu (pro přípojná vozidla BEZ EBS) – umožňuje nastavit vstupní tlak na vyšší než řídicí tlak v rozsahu 0 až 0,7 bar

PENAX: Nové brzdový ventil přívěsu WabcoBezpečnější, úspornější a zelenější řešení pro vás

Všechny ventily v souladu s předpisy pro brzdové systémy ECE R13. Jsou k dispozici se 3, 4 a 6 výstupními přípojkami a možnou konfigurací doplňkových ventilů (TRV/LSV) pro většinu dostupných aplikací výrobců přípojných vozidel a trhu se zemědělskými přípojnými vozidly.

Standardní tlumič snižuje hlučnost všech ventilů nad rámec předpisů a pro 3 přípojky již splňuje normu ECE R51. Mají funkci nastavení předstihu pro každou variantu, kromě variant navržených pro systémy EBS. Instalace je zjednodušená díky mosazným nebo nástrčným (PTC) šroubením a sníženým velikostem přípojek (unifikované výstupní přípojky – 16 × 1,5 mm).

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!