Nová pneumatika pro návěsy z řady Conti Hybrid Generation 3+

23 března 2022, 8:58

Společnost Continental, která již nedávno představila náhradu modelu Conti Hybrid HS3 pro řízenou osu v podobě pneumatiky Conti Hybrid HS3+, nyní přichází s novinkou Conti Hybrid HT3+. 

Oproti prověřenému modelu Conti Hybrid HT3, který nahrazuje, má tato nová pneumatika pro návěsy, jež je určena pro použití v regionální distribuci, na bočnici povinný symbol 3PMSF (symbol sněhové vločky na horském štítu se třemi vrcholy). Tento symbol uvádí, že daná pneumatika je vhodná do zimních podmínek a lze ji tedy používat celoročně za každého počasí. Speciálně navržená geometrie jejích drážek a vylepšené kapsičkové lamely jsou zárukou lepších záběrových vlastností na mokru a na zimních silnicích. Profil dezénu se zase postará o výjimečný kilometrový výkon.

„Naše nová pneumatika Conti Hybrid HT3+ představuje logický krok pro těžkou přepravu,“ uvádí Hinnerk Kaiser, vedoucí produktového vývoje v divizi pneumatik pro nákladní automobily a autobusy ve společnosti Continental. „Řada Hybrid je proslulá svou kombinací dlouhé životnosti a výjimečné palivové účinnosti. To provozovatelům vozových parků umožňuje maximalizovat nákladovou efektivitu – a nyní 365 dní v roce díky symbolu 3PMSF.“

Nový model Conti Hybrid HT3+ bude v prodeji od března, a to v následujících rozměrech:

  • 385/65 R 22.5 164K (158L)
  • 385/55 R 22.5 160K (158L)
  • 385/55 R 19.5 156/J

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!