FAURECIA a HELLA společně vytvořili skupinu FORVIA

14 února 2022, 12:40

Společnosti Faurecia a HELLA oznámily název nově vytvořené skupiny FORVIA, která vznikla po úspěšném dokončení akvizice kontrolního podílu ve společnosti HELLA společností Faurecia dne 31. ledna 2022.

HELLA a Faurecia jsou nyní FORVIA

Jak jsme již psali dříve, blížilo se spojení významných evropských výrobců automobilových dílů. Společnosti Faurecia a HELLA společně vytvořili skupinu FORVIA, která nabízí příležitosti k růstu a těží ze strategických směrů, které mění automobilový průmysl. Její vize budoucnosti je založena na čtyřech pilířích: bezpečnost, udržitelnost, pokročilá řešení a zážitky na míru.

FAURECIA a HELLA společně vytvořili skupinu FORVIA

„Jsme FORVIA! Nový název odráží základní rysy našich značek Faurecia a HELLI a vystihuje jejich společný cíl – inspirovat mobilitu. Skupina sdružuje 150.000 talentovaných lidí ve více než 40 zemích, kteří se inspirují jednou vizí, mluví jedním hlasem a pracují jako jeden tým. Jako FORVIA vytváříme bezpečnou, udržitelnou, pokročilou a na míru šitou mobilitu pro dnešní i budoucí generace,“ prohlásil Patrick Koller, generální ředitel společnosti Faurecia.

„FORVIA dokonale odráží úzkou spolupráci mezi společnostmi Faurecia a HELLA. Název ztělesňuje nejdůležitější aspekty, kterými se obě společnosti vždy vyznačovaly: dynamiku, vizi, vášeň, orientaci na řešení, blízkost k zákazníkovi a komunitního ducha. FORVIA je zároveň jasným signálem nového startu do společné budoucnosti,“ dodává Rolf Breidenbach, generální ředitel společnosti HELLA.

Společnosti Faurecia a HELLA budou i nadále fungovat jako dvě nezávislé právní společnosti, které budou spolupracovat na vytváření trvalých hodnot pro všechny zúčastněné strany. V rámci společnosti FORVIA si společnosti ponechají své názvy, tj. Faurecia a HELLA. Budou komunikovat pod zastřešujícím názvem FORVIA a jejich výrobky budou nadále prodávány a distribuovány pod jejich stávajícími značkami.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!