Zemědělské pneumatiky Continental dostupné i pro velké řady traktorů John Deere

11 ledna 2022, 12:03

Continental dodává do továrny John Deere pneumatiky z produktových řad TractorMaster a Tractor85 už od listopadu 2021. Pneumatiky jsou určeny pro velké traktory John Deere 7R a 8R, které se prodávají na globálních trzích. Produktová řada pneumatik Continental se tak rozšiřuje na velikost pneumatik přesahující 2 metry a až do průměru ráfku 50“.

V roce 2019 začala společnost John Deere používat pneumatiky Continental na traktory vyráběné v jejich továrně v německém Mannheimu. Díky nové dohodě se společností John Deere o dodávkách agropneu TractorMaster a Tractor85 do amerického výrobního závodu John Deere, rozšiřuje Continental svou přítomnost v mezinárodním obchodu s velkými traktory.

TractorMaster a Tractor85: Všestranné pláště pro práci farmářů

Pneumatika ContinentalPneumatiky TractorMaster a Tractor85 zastupují v portfoliu Continental univerzální všestranné zemědělské pneumatiky. Díky technologii “d.fine lug” je kontaktní plocha dezénu větší než u standardních pneumatik. Velké překrytí záběrových žeber vede ke komfortnímu jízdnímu chování a menším vibracím. Díky další nové technologii “N.flex” mají pneumatiky vysoký stupeň stability a vynikají odolností proti poškození kostry, což pneumatikám umožňuje přizpůsobit se každému terénu.

„Zemědělské pneumatiky TractorMaster a Tractor85 jsou ideální pro použití na různých půdních podmínkách. Díky flexibilní nylonové kostře poskytují farmáři tu nejlepší možnou podporu při jeho práci, ať už na poli nebo na silnici,“ říká Jens Mund, Key Account Manager pro první výbavu zemědělských pneumatik ve společnosti Continental, divize Commercial Specialty Tires.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!