Tlakové modulátory pro ABS a EBS

2 prosince 2021, 14:52

31 let je závazek i vybudovaná záruka kvality. Proto si společnost SCHÄFER a SÝKORA TRUCK PARTS s.r.o. zakládá na dlouhodobé spolupráci se svými dodavateli. Jednou z takových je již historická spolupráce s dodavatelem produktů KNORR TRUCK SERVICES, v jehož nabídce najdete mimo jiné tlakové modulátory pro ABS a EBS v OE kvalitě.

Tlakové modulátory pro ABS a EBS Knorr-Bremse u SCHÄFER a SÝKORA TRUCK PARTS

Tlakové modulátory jsou využívány v elektronicky ovládaných brzdových systémech k regulaci tlaku v brzdových válcích na základě signálu, např. z ECU jednotky, nebo pedálového brzdiče. Knorr-Bremse nabízí štíhlou produktovou řadu se širokým pokrytím aplikací. Ventily ovládání tlaku jsou upevněny u předních brzdových válců.

 Ventil ovládání tlaku je přiřazen ke každému ovládanému okruhu, který individuálně reguluje brzdový tlak za účelem:

  • zabraňuje zablokování kol (ABS) a stejně tak
  • zabraňuje protáčení kol (ASR) a
  • stabilizuje vozidlo během brzdění (např. integrované ESP v EBS).

Knorr-Bremse ventily ovládání tlaku jsou vyráběné dle OE specifikace. K samotným ventilům ovládání tlaku zahrnuje navíc produktová rada Knorr-Bremse také racionalizované varianty s adaptérovým kabelem. Oba produkty jsou technologicky nejnovější a splňují standardy kvality pro OE produkt. Firma Knorr-Bremse představila první tlakové modulátory pro OE trh před více než 25 lety a od té doby bylo dodáno OE výrobcům jako jsou Iveco, Volvo, Mercedes-Benz a Renault více než 8 milionů tlakových modulátorů.

Pro nezávislý aftermarket nabízí Knorr-Bremse TruckServices úplnou řadu produktů pro ovládání tlaku v obvyklé OE kvalitě. Technická a komerční hotline, stejně jako produktová školení a dokumentace v různých jazycích doplňují celý servisní koncept. Níže naleznete přehled portfolia tlakových modulátorů od Knorr-Bremse.

přehled portfolia tlakových modulátoru od Knorr-Bremse

Kompletní seznam tlakových modulátorů od Knorr-Bremse si můžete prohlédnout nebo stáhnout v PDF souboru. V dokumentu také najdete seznam všech poboček SCHÄFER a SÝKORA TRUCK PARTS s.r.o., kde je možné produkty zakoupit.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!