Prodejní a servisní centrum Ford Trucks ve Strančicích

24 listopadu 2021, 14:10

Společnost F TRUCKS a.s., importér nákladních vozidel Ford Trucks do České republiky, zahájila provoz svého prodejního a servisního centra ve Strančicích v květnu letošního roku. Nachází se v prostorách areálu TIR Centra na Exitu 15, dálnice D1 směrem ve směru na Velké Popovice.

centrum Ford Trucks ve Strančicích

Funguje jako hlavní autorizovaný servis značky Ford Trucks, dále jako centrum pro distribuci nových vozidel směrem k zákazníkům, provádí se zde úpravy dle požadavků zákazníků, jako např. instalace hydraulických pohonů, montáže dalších příslušenství atd. Díky své strategické poloze na dálnici D1 je také významným servisním centrem pro nákladní vozidla a přípojná vozidla ostatních značek.

„Areál TIR Centra dále nabízí dopravcům další služby v podobě nákupu a prodeje ojetých vozidel, mytí vozidel a také krátkodobé i dlouhodobé bezpečné parkování s doplňkovými službami pro řidiče“ dodává ke komplexnosti nabídky Petr Pitliak, šéf poprodejních služeb značky Ford Trucks.

„Jsme rádi, že můžeme našim zákazníkům nabídnout servis vozidel s perfektní dostupností, v nových a moderních prostorech a s kvalifikovanými a motivovanými zaměstnanci“, říká o nových serviciích prostorech značky Ford Trucks Miloš Pavlíček, předseda představenstva společnosti F TRUCKS. „Centrála společnosti je pak situována v Průhonicích,“ dodává k novým prostorám společnosti F TRUCKS v okolí Prahy Miloš Pavlíček.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!