Posílení partnerství s firmou John Deere: Continental získal další schválení svých zemědělských pneumatik pro první výbavu

23 listopadu 2021, 12:42

Poprvé jsou traktory John Deere linie 6M a 6R k dispozici se zemědělskými pneumatikami Continental TractorMaster a VF TractorMaster. Vzhledem k jejich schválení pro první výbavu lze obě produktové řady objednat již při nákupu nového traktoru John Deere o výkonu 90 až 300 HP, a to od listopadu 2021.

John Deere traktor s pneumatikami Continental

Pneumatiky vyvinuté a vyrobené společností Continental jsou obzvláště robustní a odolné. Vzhledem k různorodosti požadavků u zemědělských pneumatik zahrnuje tato řada různé rozměry pneumatik s šířkou pneumatik až 800 mm, průměrem ráfku 46“ a průměrem pneumatik až 2,05 m.

Společnost John Deere tak rozšiřuje svoji aktuální nabídku pneumatik Continental pro traktory střední kategorie. Již od roku 2019 dodává Continental pro John Deere pneumatiky Tractor70 a Tractor85. Nyní mohou zákazníci specifikovat všechny modely John Deere řady 6M a 6R s dalšími typy pneumatik Continental.

TractorMaster a VF TractorMaster: flexibilní verze pro použití na poli i silnici

Oba modely pneumatik se vyznačují robustností, odolností a vysokým kilometrovým výkonem. Radiální pneumatiky s dezény TractorMaster mají o pět procent větší kontaktní plochu dezénu než srovnatelné zemědělské pneumatiky, a to právě díky speciální konstrukci a použití technologie d.fine lug vyvinuté společností Continental. To zajišťuje delší kilometrový výkon. Materiál pneumatiky a tzv. technologie n.flex zajišťuje její obzvláště vysokou stabilitu pláště a odolnost vůči nárazu.

Materiál kostry vyrobený z flexibilního nylonu je dostatečně pružný, aby vydržel i silnější náraz. Pružný materiál navíc umožňuje, aby se pneumatika obzvláště dobře přizpůsobila nerovnému terénu. Díky této pružnosti se pneumatika rychle vrátí do původního tvaru.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!