WABCO: Verze software TEBS E6 pro Trailer EBS E je nyní k dispozici

20 října 2021, 13:54

Trailer EBS (verze E) poskytuje komplexní portfolio funkcí pro přípojná vozidla. Firma Wabco oznamuje, že verze software TEBS E6 je nyní k dispozici; s novými funkcemi, které zlepšují efektivitu, bezpečnost a představují vylepšené uživatelské prostředí.

wabco novinky

Verze software TEBS E6 – přehled nových funkcí

  • Řízení spotřeby energie: Z důvodu úspory energie systém automaticky vypne po vypnutí zapalování PIN1 na konektoru Subsystém (30). V případě nutnosti zahájit napájení lze aktivovat pohotovostní režim.
  • Funkce zabezpečení softwaru: Software nyní obsahuje funkce pro ochranu před zásahem pomocí neautorizovaných diagnostických nástrojů.
  • Snadné použití: „Pohotovostní režim“ se automaticky spustí po vypnutí zapalování a doba aktivního „pohotovostního režimu“ se nastaví na 2 hodiny. Tato funkce je nastavena v parametrech a lze ji změnit.
  • Identifikace verze software: Pro snazší identifikaci bude nyní na typovém štítku uvedena verze software TEBS E.
TEBS E6 vyžaduje diagnostický software TEBS E V6, který je k dispozici ke stažení z webu am.wabco-auto.com.

Software TEBS E6 nahrazuje předchozí verze, je tedy kompatibilní se staršími verzemi programu, pokud jde o připojení a parametrování funkcí. Pomocí software TEBS E V6 lze diagnostikovat všechny starší ECU TEBS E. Navíc všechna čísla dílů příslušenství zůstávají stejná, takže verze TEB E6 je kompatibilní se staršími vozidly a není nutné vyměňovat komponenty, jako jsou dálkové ovládání přívěsu (Trailer Remote Control), elektronický rozšiřující modul (Electronic Extension Module) a SmartBoard za předpokladu, že se nezmění funkční rozsah systému.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!