Strategické partnerství mezi společnostmi TitanX Engine Cooling a Nissens Automotive

7 října 2021, 12:47

Společnosti TitanX, globální dodavatel chladicích systémů pro užitková vozidla, a Nissens Automotive, specialista na aftermarketu, který dodává širokou škálu produktů v oblasti chlazení motoru a klimatizace, oznamují dohodu o strategické distribuční spolupráci.

Titan X a Nissens spolupráce

Cedric Huslin, generální ředitel společnosti TitanX, uvádí:

„Toto partnerství tvoří rámec exkluzivní dohody se společností Nissens Automotive, jejímž cílem je posílit naši evropskou značku pro nákladní vozidla TitanX. Prodejní diferenciace je strategií značky TitanX a naším cílem je poskytovat nejlepší tepelné řešení pro dopravu dneška i zítřka. Díky partnerství se společností Nissens Automotive máme nyní zajištěn silný a efektivní distribuční kanál pro naši značku TitanX.“

Partnerství přináší oboustranné výhody jak pro firmu TitanX, tak Nissens Automotive.

Generální ředitel společnosti Nissens Automotive Klavs Thulstrup Pedersen prohlásil:

„Velmi nás těší strategické partnerství se společností TitanX, která je jedním z předních dodavatelů pro výrobce vozidel v segmentu těžkých užitkových vozidel. Díky této spolupráci získá společnost TitanX přístup k rozsáhlé distribuční síti Nissens Automotive v Evropě, Asii a USA a my získáme přístup k novým tepelným technologiím v segmentu nákladních vozidel. V budoucnu se budou technologie rychle vyvíjet a měnit a s nástupem nových vozidel (NEV) je velmi důležité, abychom byli schopni zákazníkům v IAM nabídnout nejnovější technologie, včetně např. tepelného managementu nákladních vozidel poháněných bateriemi.“

Matt Moore, viceprezident pro výzkum, vývoj a inženýrství ve společnosti TitanX, klade důraz na udržitelnost, kterou sdílejí společnosti TitanX a Nissens Automotive, a zdůrazňuje význam technologických inovací. Uvádí:

„Společnosti TitanX a Nissens Automotive sdílejí společný závazek přispívat k udržitelnější budoucnosti snižováním uhlíkové stopy dopravy. Vytvoření účinného a vzdělaného IAM pro vozidla NEV je klíčovým faktorem pro novou energetickou ekonomiku. Naše společnosti mohou společně podpořit ekologický přechod v oblasti IAM“.

Přestože byla dohoda o výhradní distribuci uzavřena nedávno, spolupráce mezi společnostmi TitanX a Nissens Automotive má historické kořeny díky dlouhodobé spolupráci mezi společnostmi AVA/Highway a TitanX. V roce 2020 společnost Nissens Automotive převzala společnost AVA Cooling v Evropě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!