Nový název a logo IVECO Group

6 října 2021, 16:19

Nová organizace On-Highway bude globální společností, jejímž úkolem bude ochrana, podpora a rozvoj osmi značek. Jedná se o novou společnost skupiny IVECO, jejíž nové logo je dalším krokem k dokončení jejího oddělení od společnosti CNH Industrial, které se očekává na začátku roku 2022.

Nové logo společnosti představuje skupinu IVECO jako holding. Logo klade důraz na značky, které ho tvoří, a vzdává hold jejich společnému dědictví a označuje jejich společnou cestu. Název také zdůrazňuje dlouhou cestu, kterou společnosti urazily od založení společnosti Industrial VEhicles COrporation v roce 1975.

Nové logo Iveco

Pod hlavním logem jsou v jednom řádku uvedeny názvy jednotlivých značek. Uprostřed se nachází značka IVECO, výrobce užitkových vozidel, a FTP Industrial, dodavatel motorů a převodovek pro své sesterské značky.

Vedle společností IVECO a FTP Industrial zde dále najdeme: IVECO BUS – výrobce autobusů a HEULIZ, IVECO Defence Vehicles – výrobce vysoce specializované obranné techniky, včetně vojenských vozidel, ASTRA – globální dodavatel těžkých vozidel s využitím na stavbách a lomech, MAGIRUS – výrobce hasičských vozidel a vybavení a konečně IVECO CAPITAL – finanční podpora značek skupiny IVECO, strategicky umístěná na začátku řady značek. Divize finančních služeb bude ve skutečnosti základním kamenem nové značky IVECO Group, zejména v oblasti alternativních zdrojů energie.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!