Penax: Brzdové kotouče Knorr-Bremse pro lehká užitková vozidla

6 října 2021, 13:46

Lehká užitková vozidla jsou nezbytnou součástí dodavatelského řetězce a každodenního života. Jsou jedny z nejdůležitějších dopravních prostředků a využívají se k různým účelům. V logistice jsou lehká užitková vozidla standardní částí vozových parků každé spediční firmy spolu s běžnými nákladními vozidly.

Brzdové kotouče Knorr-BremseJedním ze základních cílů Knorr-Bremse TrucksServices je nabízet řešení, která podporují efektivní přístup k udržení užitkových vozidel v provozu. Proto sem rovněž patří lehká užitková vozidla, která naši zákazníci využívají ve velkém počtu.

S tímto rozšířením produktové řady TruckServices pro hydraulické brzdy jsou zákaznici firmy Penax rovněž schopni servisu většiny běžných aplikací lehkých užitkových vozidel.

Stejně jako pro všechny ostatní produkty dodávané Knorr-Bremse TruckServices, i v případě rozšířené řady brzdových kotoučů pro lehká užitková vozidla, splňují tyto produkty nejvyšší standardy, jsou shodné kvality jako OE díly a podstupují rozsáhle testování dle požadavků ECE R90 certifikace.

Nejnovější rozšíření Knorr-Bremse aplikací brzdových kotoučů

Výrobce vozidla Model vozidla
Iveco Daily Citys
Daily I
Daily II
Daily III
Daily IV
Daily Line
Daily Tourys
Daily V
Daily VI
Mercedes-Benz Sprinter
Nissan Interstar
NV400
Opel Movano
Movano B
Renault Mascott
Master II
Master III
Vauxhall Movano Mk I (A)
Movano Mk II (B)
VW Crafter 30-35
Crafter 30-50

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!