Solaris představuje eCity

14 září 2021, 10:40

V reakci na četné žádosti týkající se potřeby prostoru, který by poskytoval přehled o všech otázkách souvisejících s e-mobilitou v nejširším slova smyslu, vytvořila firma Solaris webové stránky ecity.solarisbus.com. Jedná se o odborný webový portál, který se věnuje všem otázkám týkajících se e-mobility a udržitelné veřejné dopravy.

Solaris eCity

Cílem projektu „eCity powered by Solaris“ je podpořit znalosti o vývoji technologií s nulovými emisemi, které jsou klíčové pro dosažení klimatické neutrality. Prostřednictvím portálu se společnost Solaris podělí o své rozsáhlé odborné znalosti v této oblasti, která je v moderním světě obzvláště důležitá. eCity je místo ve virtuálním internetovém prostoru, které je otevřené všem: zákazníkům, zástupcům odvětví, místním samosprávám, novinářům, řidičům, studentům a všem nadšencům moderní městské dopravy.

Představuje komplexní znalostní databázi pro e-mobilitu, tedy budoucnost (a stále více i současnost!) automobilového průmyslu. Webové stránky poskytují nejnovější informace ze světa veřejné dopravy. Vysvětlují pojmy týkající se elektrobusů a vodíkových autobusů, trolejbusů a moderní nabíjecí infrastruktury. Hovoří o dopravě budoucnosti i o současných zkušenostech dopravců, kteří již léta využívají výhod bezemisních vozových parků. Sledují dynamické změny, které se v městské mobilitě odehrávají přímo před našima očima.

Přechod na bezemisní mobilitu je rychle se rozvíjející téma, se kterým vás bude firma postupně seznamovat. eCity bude průběžně aktualizováno.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!