T, C, K Evolution designová soutěž ETS2 zná vítěze

13 července 2021, 11:14

Na živém vysílání uspořádaném ve čtvrtek 8. července na Twitch účtu společnosti SCS Software, organizátora hry Euro Trucks Simulator 2, oznámila značka Renault Trucks jméno vítěze mezinárodní designové soutěže vyhlášené v květnu letošního roku. Vítězem se stal 18letý turecký student Enes Bolat.

Osmnáctiletý Enes Bolat má za sebou více než 2.200 hodin hraní a je vášnivým hráčem hry Euro Trucks Simulator 2. Mladý turecký student se však nehodlá stát řidičem kamionu, ale chce se věnovat kariéře v oblasti informačních technologií. Enes Bolat vytvořil svůj vlastní design pomocí softwaru pro zpracování fotografií:

„Při tvorbě tohoto designu jsem se inspiroval světem rallye vozidel. Vytvořil jsem návrh pomocí specializovaného softwaru, pak jsem ho vymodeloval a přenesl do hry,“ vysvětluje mladík, který strávil dva týdny navrhováním svého vozidla Renault Trucks T High ve 3D.

Enes Bolat použil ve svém návrhu tři hlavní barvy: červenou, černou a odstíny šedé. Design světlometů zvýraznil a podtrhl přidáním červených pruhů.

Kabinu lemuje šachovnicový vzor, který odkazuje na rallye vozidla a její přední část doplňuje logo značky. Na bocích vozidla s názvem „Renault Trucks Diamond Evolution“ se objevuje sada černých linií, které působí dojmem rychlosti a dodávají vozidlu štíhlý vzhled.

Během akce pořádané značkou Renault Trucks a společností SCS Software na Twitch účtu organizátory hry Euro Trucks Simulator 2 měl Enes Bolat to potěšení vidět svůj návrh na skutečném vozidle Renault Trucks T High.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!