Nová generace vozidel DAF ožívá digitálně

7 července 2021, 13:04

Společnost DAF Trucks představuje svá vozidla XF, XG a XG+ nové generace na obrazovkách počítačů a mobilních zařízení pomocí ohromující aplikace pro rozšířenou realitu a úchvatného on-line virtuálního zážitku. Obě aplikace odrážejí slogan nové generace společnosti DAF „Vstupte do budoucnosti“.

DAF

Díky interaktivní rozšířené realitě aplikace New Generation DAF, kterou lze stáhnout prostřednictvím obchodů s aplikacemi Google Play a Apple, je každý detail modelů XF, XG a XG+ nové generace na dosah na displeji jakéhokoli mobilního zařízení.

Společně s aplikací New Generation DAF bylo představeno interaktivní on-line prostředí DAF Virtual Experience, které napodobuje fyzický ekvivalent v centru DAF Experience Centre v Eindhovenu. Tato virtuální doména nabízí výstavy, prezentace, videa, živý chat, a dokonce i možnost registrace pro virtuální projížďku v modelech XG a XG+ nové generace. Součástí je také návštěva muzea DAF a virtuální internetový obchod. Během roku budou přidány další funkce.

Jádrem tohoto virtuálního zážitku je výstava „Začátek budoucnosti“. Zde si návštěvníci mohou zblízka prohlédnout modely XF, XG a XG+ nové generace a prozkoumat některé z důležitých funkcí.

Richard Zink, ředitel marketingu a prodeje: „Prostředí DAF Virtual Experience bylo navrženo tak, aby fungovalo na všech zařízeních – stolních i mobilních. Je citlivé, rychlé a mnohem propracovanější než jen jako videoprodukce, působí jako špičkové herní prostředí. Aplikace New Generation DAF a prostředí DAF Virtual Experience jsou součástí komplexního digitálního uvedení vozidel nové generace a zároveň přinášejí novou generaci komunikačních technologií.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!