Renault Trucks T, C, K Evolution: Světová premiéra 8. července

29 června 2021, 18:21

Renault Trucks představí 8. července 2021 během online vysílání své nové modelové řady T, T High, C a K. Jedná se o jedinečnou příležitost seznámit se s hlavními inovacemi, které byly na vozidlech provedeny z hlediska produktivity pro zákazníky a pohodlí a bezpečnosti pro řidiče.

Renault Trucks

Poté, co Renault Trucks uvedl své nové modelové řady T, T High, C a K unikátním způsobem ve hře Euro Trucks Simulator 2, zve všechny příznivce a fanoušky na digitální akci, kde jim představí inovace svých nákladních vozidel. Akce se bude konat 8. července 2021 na vyhrazené platformě a to ve dvou časech ve 13:00 anebo 19:00 hodin.

Účastníci se seznámí s novými vozidly a službami během několika prezentací, jejichž součástí bude prezentace prezidenta značky Renault Trucks Bruna Blina a viceprezidentky pro poprodejní služby Florence Simonetové. Paul Daintree, ředitel designu značky Renault Trucks, také symbolicky otevře “Design Hall” a představí inovace v kabině i mimo ni.

Kromě původního anglického znění prezentací budou k dispozici i jejich překlady do čtrnácti jazyků, včetně češtiny.

Na konci akce v 19:30 budou účastníci vyzváni, aby se připojili k Twitch účtu společnosti SCS Software, organizátora hry Euro Trucks Simulator 2, kde bude vyhlášeno jméno vítěze mezinárodní designové soutěže modelu Renault Trucks T High Evolution. Vítěz, kterého fanoušci značky na sociálních sítích vybírali z pětice finalistů, uvidí v přímém přenosu svůj návrh realizovaný na skutečném vozidle.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!