Total se mění na TotalEnergies – rebranding známého koncernu

7 června 2021, 8:20

Na řádné a mimořádné valné hromadě společnosti Total přijali akcionáři usnesení o změně názvu společnosti Total na TotalEnergies. Rebranding je začátkem transformace na společnost s multienergetickou identitou. Spolu se změnou názvu přebírá TotalEnergies i novou vizualizaci.

Total se mění na TotalEnergies

Nový název a nová vizuální identita ztělesňují směr, kterým se společnost TotalEnergies vydala v rámci svého růstu: je to multienergetická společnost, jejímž cílem je vyrábět a dodávat energii, která je stále dostupnější, spolehlivější a čistší.

„Energie je život, všichni ji potřebujeme, a zároveň je zdrojem pokroku. Abychom přispěli k udržitelnému rozvoji planety, která čelí výzvě v oblasti klimatu, postupujeme společně vpřed směrem k novým energiím. Energie se stále obnovuje, a to je i naše cesta. Naší ambicí je stát se světovým hráčem v transformaci energie. Proto se Total mění a stává se TotalEnergies,“ říká Patrick Pouyanné, předseda představenstva a generální ředitel TotalEnergies.

O firmě TotalEnergies

Společnost TotalEnergies patří mezi největší celosvětově integrované dodavatele olejů a plynu s působností ve více než 150 zemích světa. Je to multienergetická společnost, která celosvětově vyrábí a prodává energii: ropu a biopaliva, zemní plyn a zelený plyn, obnovitelné zdroje a elektřinu. Všech 96.000 zaměstnanců usiluje o to, aby byla energie stále dostupnější, čistá, spolehlivá a přístupná co největšímu počtu lidí. Společnost TotalEnergies pracuje na tom, aby uspokojila celosvětovou poptávku po energii – dnes i v budoucnu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!