DKV expanduje také v Rusku

12 května 2021, 10:29

V rámci spoluvytváření Nové hedvábné stezky investuje DKV do poskytování moderních služeb také mimo EU. V posledních dnech se do sítě připojilo více než 2.100 ruských čerpacích stanic Lukoil, takže je nyní s kartou DKV v Rusku dostupných celkově 6.400 akceptačních míst. Unijní nabídka DKV se zvýšila o 160 míst v Dánsku.

ruská čerpací stanice Lukoil

Rusko

Expanze DKV do Ruska je přirozeným důsledkem rozšiřování aktiviv operátora do Asie, Afriky a na Střední východ.

„Díky nedávné integraci nyní pokrýváme všechny důležité regiony Ruska. Lukoil je našim zákazníkům znám jako značka, která nabízí vysoce kvalitní paliva a produkty, komentuje Sven Mehringer,“ výkonný ředitel pro energetiku a služby ve společnosti DKV Mobility.

„V důsledku rozšíření spolupráce je dnes počet stanic DKV v Rusku třikrát vyšší než před rokem,“ dodává Fedor Velikanov, ředitel společnosti pro Eurasii.

Dánsko

Také v severní Evropě můžete počítat s větší flexibilitou při tankování. V Dánsku nyní mohou držitelé karet DKV platit kartou na dalších 160 čerpacích stanicích Go’on. Jedná se o samoobslužné stanice, které jsou k dispozici nepřetržitě. Expanze v Dánsku tak zvýšila počet stanic DKV v zemi na více než 1.330 míst, což odpovídá přibližně 60 procentům celé sítě národních stanic.

Kartu DKV aktuálně akceptuje více než 63.000 čerpacích stanic v Evropě, z toho v Česku lze kartu DKV využít u 1.350 stanic. Údaje o jejich poloze a další užitečné informace jsou dostupné v online vyhledávači čerpacích stanic a plánovači tras v rámci DKV Maps na stránkách společnosti nebo v aplikaci DKV pro chytré telefony s operačními systémy Android, IOS a Windows.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!