Společnost Volvo Trucks v Evropě představuje novou platformu pro online vyhledávání použitých nákladních vozidel

6 května 2021, 12:16

Zákazníci hledající použitá nákladní vozidla Volvo mohou nyní v Evropě využít zcela novou platformu online vyhledavače, provozovanou společností Volvo Trucks. Vozidla lze dodávat po celém světě. Nákladní vozidla zakoupená přes Volvo Selected mohou být pokryta zárukou hnacího ústrojí, servisní smlouvou i flexibilním finančním řešením.

Společnost Volvo Trucks každý rok celosvětově prodá mezi 15.000–20.000 použitými vozidly. Prostřednictvím webových stránek volvoselected.com, chce společnost Volvo Trucks zákazníkům usnadnit a snížit časovou náročnost hledání správného nákladního vozidla, které prošlo všemi nezbytnými kontrolami a hodnoceními. Webové rozhraní Volvo Selected, které je k dispozici v Evropě ve 20 jazycích, je vybaveno vyhledávacími filtry, které odpovídají potřebám kupujících, jako je typ vozidla a konfigurace náprav, aby pomohly najít správné nákladní vozidlo pro jejich podnikání.

Nákladní vozidla mohou být k dispozici k vyzvednutí v nejbližším autorizovaném servisu Volvo Trucks nebo mohou být dodána přímo zákazníkům v závislosti na místních a regionálních vývozních předpisech.

„Kupující nákladních vozidel si mohou také vybrat z různých smluv o poskytování služeb šitých na míru jejich konkrétním obchodním potřebám a trhu. Používáním produktů Volvo Selected Pro získávají kupující mezinárodní záruku hnacího ústrojí na 12 měsíců, servisní dokumentaci a záruky, které zaručují věk a počet ujetých kilometrů,“ vysvětluje Micke Rydbeck.

Lze sjednat také finanční řešení pro nákladní vozidla. Praktická finanční kalkulačka od společnosti Volvo Financial Services-VFS, umožňuje zákazníkům platformy Volvo Selected rychle vypočítat odhadované měsíční splátky na základě aktuálních lokálních úrokových sazeb.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!