25 let firmy Solaris

23 března 2021, 16:41

Přesně před dvaceti pěti lety firma Solaris vyrobila svůj první nízkopodlažní městský autobus. Od té doby se ve společnosti změnilo téměř vše. Evropská městská doprava prošla hlubokou transformací, mimo jiné také s pomocí autobusů Urbino. Dnes společnost Solaris slaví své výročí a zdůrazňuje, že rozvoj firmy stojí především na jejich zaměstnancích.

25 let Solaris

22. března 1996 byl den, kdy z továrny Bolechowo vyjel první autobus. V té době společnost zaměstnávala sotva 36 lidí a za celý rok vyrobila 56 nízkopodlažních vozidel. V současnosti pracuje pro Solaris přibližně 2.700 lidí v Polsku i v zahraničí, počet vozidel dodaných do evropských měst za posledních 12 měsíců dosáhl 1.560, z nichž téměř 700 bylo vybaveno elektrickými pohony.

Výjimečná zkušenost z minulého roku plná neočekávaných výzev a obtíží způsobených pandemií prokázala, že dnes je Solaris vyspělou a odpovědnou společností. Díky svému velmi angažovanému týmu se firmě podařilo nejen zajistit si nejlepší výsledky vůbec, ale také vyrobit vůbec největší počet vozidel pro své klienty.

Klíčem k úspěchu byla pro firmu inovace. S výhodou know-how získaného při navrhování a stavbě více než 20.000 vozidel může nyní Solaris hledět do budoucnosti s důvěrou a stanovit si ambiciózní cíl změnit image veřejné dopravy na zelenější, přístupnější a udržitelnější.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!