Nové štítky na brzdových destičkách Textar

3 března 2021, 11:22

Obaly brzdových destiček Textar pro užitková vozidla dostaly štítky s novým grafickým uspořádáním. Zřetelně označený výrobce, typ brzdového systému, použití, a také značky a modely vozidel, na která destičky pasují. To vše výrazně urychluje bezchybnou identifikaci, a tím pádem i výměnu.

Nové štítky na brzdových destičkách Textar

Nové grafické rozvržení ukazuje navíc doplňující a užitečné informace. Nejdůležitější informace na novém štítku jsou: podrobné rozměry brzdové destičky se symboly pro výšku, šířku a tloušťku, symbol informující o příslušenství a/nebo snímači opotřebení, které jsou součástí balení, a piktogram definující použití (tahač, návěs, autobus) s označením nápravy, pro kterou jsou brzdové destičky určeny (přední, zadní nebo obě).

Výrazně označený je rovněž výrobce a typ brzdového systému, a dále značky a modely, pro které jsou brzdové destičky určeny. Na štítku je také čárový kód. Jakmile jej naskenujete pomocí bezplatné mobilní aplikace Textar Brakebook, budete přesměrováni přímo na stránku produktu v online katalogu, kde najdete podrobné technické informace. Balení s novým štítkem bude postupně nahrazovat stávající.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!