Veletrhy TECHAGRO, SILVA REGINA a BIOMASA se uskuteční až v roce 2022

17 února 2021, 14:37

V důsledku přetrvávající nepříznivé epidemické situace a vládních opatření se vedení Veletrhů Brno a.s. dohodlo s partnerskými oborovými svazy na zrušení veletrhů TECHAGRO, SILVA REGINA a BIOMASA 2021. Jejich konání se přesouvá na 3. – 7. dubna 2022.

BVV Veletrhy Brno

Obě akce se tak vracejí k původní dvouleté periodicitě a střídání oborově zaměřených veletrhů pro rostlinnou výrobu a lesnictví v sudých letech a veletrhů pro živočišnou výrobu v letech lichých.

„Pociťujeme zájem českých i zahraničních firem o prezentaci na odborných veletrzích. To nezměnila ani přetrvávající nepříznivá situace. Videokonference a online prostředí veletrhy nikdy nenahradí, protože člověk je tvor sociální a při nákupu investičního zboží, jakým je zemědělská technika, potřebuje osobní interakci.

Veletrh TECHAGRO se měl konat ve zmenšené podobě současně s Národní výstavou hospodářských zvířat a veletrhem ANIMAL TECH. Vystavovatelé si váží svých zákazníků a chtějí jim prezentaci nabídnout. Nicméně po vyhodnocení aktuální situace jsme dospěli k závěru, že bude lepší uspořádat až plnohodnotné TECHAGRO v příštím roce, tedy v tradičním roce a dubnovém termínu. Věříme, že se v řádu měsíců dostaneme do normálního života, což umožní připravit pro rok 2022 veletrh, na jaký jsme byli zvyklí,“ uvedl generální ředitel Veletrhů Brno Jiří Kuliš.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!