OSRAM představuje přenosný čistič vzduchu OSRAM Air Zing Mini

21 ledna 2021, 11:51

Současná situace související s pandemií nasměrovala naše potřeby do zcela jiných oblastí než dříve. Společnost OSRAM na tuto situaci reaguje a představuje přenosný LED čistič vzduchu OSRAM Air Zing Mini.

Přenosný čistič vzduchu OSRAM Air Zing Mini

Kompaktní a lehce přenosný čistič vzduchu OSRAM Air Zing Mini™ poskytuje dnes tolik žádanou ochranu i ve vnitřním prostředí automobilu. Sám aktivně nasává vzduch, který následně prochází omyvatelným filtrem na bázi titanu. Ten je kontinuálně ozařovaný UV-A LED diodami a díky organické fotooxidaci a fotoredukci odstraní až 99,9 % všech škodlivých virů a bakterií, 90 % formaldehydu, těkavé organické sloučeniny i pachy. Takto vyčištěný ionizovaný vzduch je vypouštěn zpět do prostoru přes horní část pouzdra.

Díky omyvatelnému filtru odpadá nutnost pravidelného dokupování náhradních filtrů. V typickém interiéru automobilu přefiltruje vzduch za přibližně 30 minut. Montáž lze provést na přístrojovou desku nebo pomocí magnetů. Napájení přes přiložený USB kabel.

Díky černému diskrétnímu krytu zapadá do interiéru vozidla a kompaktní design umožňuje jeho instalaci na různá místa ve vozidle. Praktická je také montáž a režim napájení přes USB konektor. Zařízení se osvědčí při použití v dodávkách a větších flotilách firemních vozidel. Dá se rovněž použít na pracovním stole v kanceláři nebo doma.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!