Společnost EUROPART pokračuje v rozvíjení regionu východní Evropy

5 ledna 2021, 11:00

Od 1. ledna 2021 bude Jiří Novák (46) ve funkci generálního ředitele společnosti EUROPART pro východní Evropu zodpovědný za síť poboček a prodej v Polsku, Česku, Slovensku, Maďarsku, Srbsku, Bosně, Bulharsku, Kaliningradu, Rumunsku, Litvě, Lotyšsku a Estonsku. V této pozici bude pan Novák přímo podřízený výkonnému řediteli společnosti EUROPART, panu Olafovi Giesenovi.

Jiří Novák, Europart„Jsem rád, že se nám podařilo na tuto důležitou novou pozici získat pana Jiřího Nováka, odborníka s dlouholetými zkušenostmi z oblasti obchodu s díly pro vozidla a zároveň osvědčeného odborníka na celý prodejní region východní Evropy“, vysvětluje Olaf Giesen, výkonný ředitel společnosti EUROPART.

„Země střední a východní Evropy jednoznačně patří mezi rostoucí trhy v Evropě. Jiří Novák poskytne svými zkušenostmi a know-how cenné impulzy pro další úspěšné rozšíření prodeje společnosti EUROPART v tomto důležitém regionu.“

Jiří Novák začal svoji kariéru před 20 lety jako produktový manažer junior v obchodním sektoru pro náhradní díly u prodejce autodílů Elit CZ, dnes dceřiné společnosti LKQ Europe. V roce 2007 se pan Novák stal jednatelem a postoupil v roce 2011 do funkce generálního ředitele společností ELIT CZ, ELIT SK a ELIT PL. Jako generální ředitel byl pan Novák od roku 2017 zodpovědný za podnikání několika dceřiných společností LKQ ve střední a východní Evropě. V této funkci řídil i sloučení sesterských společností Elit a Auto Kelly v České a Slovenské republice, jakož i převzetí a integraci obou obchodních společností v Polsku a Maďarsku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!