Penax představuje nový web a online katalog

16 prosince 2020, 12:43

Společnost Penax představuje nový, moderní web, jehož součástí je i online katalog náhradních dílů. Na webu kromě obecných informací o společnosti najdete zejména informace o školení pro mechaniky, techniky a prodejce. V případě zájmu o školení si můžete stáhnout plány školení i přihlášky.

Další důležitou sekcí jsou novinky, kde budou pravidelně zveřejňovány produktové informace jednotlivých výrobců. Snadno se tak dozvíte o nových produktech, zejména o uvedení nových náhradních dílů na aftermarket.

Největší změnou je zavedení zbrusu nového inteligentního online katalogu. Ten zahrnuje desítky tisíc produktových čísel od největších výrobců brzdových a řídících systémů. Systém je navíc schopen vyhledávat cross reference dle OE čísel výrobců vozidel.

Web naleznete na adrese Penax.info.

Náhled katalogu. Pro správnou funkci zadávejte produktová čísla bez mezer a speciálních znaků.

O společnosti Penax

Společnost Penax byla založena v roce 2008 a za dobu své existence se stala největším dodavatelem brzdových a řídících systémů na nákladní a užitková vozidla v České republice. Strategie společnosti je postavena na prodeji prvotřídních systémů té nejvyšší kvality od prvovýrobců. V nabídce společnosti najdete náhradní díly značek Wabco, Knorr-Bremse, Haldex, BPW, SAF-Holland, Kögel, doplněné o značky Proplast a Eberspächer.

Kromě prodeje náhradních dílů se společnost Penax dále zabývá poskytováním technické podpory, diagnostikou a profesionálním servisem nákladních vozidel v severních a v západních Čechách. Servisy společnosti Penax mají autorizaci výrobců vozidel Ford, Kögel, Panav, Svan, Meiller, Wecon, Kempf a Berger.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!