Kalendář ProfiAuto 2021: Pestrost barev automobilové branže

30 listopadu 2020, 13:21

Náhradní díly, krásné ženy, umění a zábava s grafikou a barvou. Již brzy partneři, spolupracovníci a fanoušci značky ProfiAuto obdrží kalendář 2021. Každý rok značka překvapuje výjimečnými, moderními návrhy. Tentokrát byl tento efekt dosažen díky soustředění se pokaždé na vybrané, výrazné barvě.

Barevný kalendář ProfiAuto 2021 ukazuje pestrost barev servisního světa. Každý list uvádí náhradní díly ponořené do živých barev, mj. brzdové kotouče, turbodmýchadlo nebo filtr. Ve středu výjimečných návrhů se ocitly modelky. Celek doplňuje využití moderních grafických technik.

Naše kalendáře vznikají v tvůrčí atmosféře. Nedovolujeme, aby tlak, způsobený každoročním projektem, potlačil naši kreativitu. Tentokrát jsme ukázali pestrost barev servisního světa. Paweł Cieśliński, vedoucí našeho grafického oddělení a náš fotograf, to pojal doslova a spojil nejvyšší výkon servisů se svým dokonalým uměleckým výkonem. Výsledkem jsou jedinečné fotografie navazující na nejpopulárnější grafické trendy. Na listech kalendáře se prezentuje všechno, co v tomto projektu nemohlo chybět, to znamená náhradní díly a krásné modelky“ hovoří Jindřich Krejčí.

Kalendář ProfiAuto 2021 byl vytištěn v 7.000 exemplářích, z toho přes 5.000 obdrží partneři, zákazníci a fanoušci značky.

Materiál „making of“ z focení do kalendáře lze shlédnout zde:

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!