DAF XF získal ocenění „Fleet Truck roku 2020“

20 října 2020, 12:02

Druhý rok po sobě byl model DAF XF na prestižním ceremoniálu Motor Transport Awards oceněn titulem Fleet Truck of the Year. Ocenění znamená třetí titul během pěti let pro řadu vozidel XF a pro společnost DAF je již 19. cenou Fleet Truck od roku 1986, kdy předávání cen Motor Transport Awards proběhlo poprvé.

DAF XF

Komisi porotců ocenění Fleet Truck of the Year tvoří pět velkých provozovatelů vozových parků, takže toto uznání je jedním z nejdůležitějších titulů v přepravním sektoru Velké Británie. Model DAF XF byl pochválen za „vynikající poměr ceny a výkonu, nejlepší podporu a velkou přitažlivost pro řidiče“. Dále byly jmenovány nízká spotřeba paliva, dostupnost kvalitních dílů a malé náklady na údržbu.

Ocenění nabízí další důkaz o tom, že díky nízké spotřebě paliva a provozuschopnosti na trhu je model XF upřednostňovaným vozidlem pro dálkovou a těžkou přepravu pro mnoho předních provozovatelů vozových parků. Řidiči si pochvalují bezkonkurenční pohodlí kabiny, včetně nejlepšího lůžka ve své třídě, vynikající ergonomie a bezkonkurenčního vnitřního prostoru.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!