TIRcentrum otevřelo areál pro nákladní vozy na D1

28 srpna 2020, 9:23

Společnost TIRcentrum, jeden z největších prodejců nákladních vozidel v ČR, se 3. 8. oficiálně přestěhovala. Uzavřela svoji původní provozovnu na Hájích a otevřela nový areál přímo na D1, v němž nabízí všechny své stávající služby. Parkuje zde vozy na prodej, zajišťuje výkup vozů, ale také nabízí celou řadu služeb řidičům kamionů.

Areál TIRcentrum u dálnice D1

Areál TIRcentrum u dálnice D1 je nepřehlédnutelný. Nachází se po levé straně dálnice směrem od Brna. Pozemek má rozlohu 55.000 m2. Stavební práce probíhaly od loňského roku, začátkem letošních prázdnin bylo dokončováno zázemí servisu a dalších částí. Dnes už je areál běžně využíván.

V areálu funguje prodej, servis, myčka i parking

V obrovském areálu nadále fungují všechny služby, na něž byli zákazníci zvyklí. V prvé řadě se zde prodávají a vykupují nákladní vozy i technika, TIRcentrum nadále zajišťuje dovoz konkrétních vozů na přání. Provozuje také servis.

Pro zákazníky je připraveno hlídané certifikované parkoviště s kamerovým systémem, dále moderní nákladní myčka s aktivní pěnou. Řidiči dálkových vozidel ocení zázemí v podobě sprchy, odpočinkové místnosti a občerstvení.

TIRcentrum je jednou z největších firem zaměřených na prodej nákladních vozů v ČR. Na trhu působí více než 20 let, specializuje mimo jiné na prodej do zahraničí, komisní prodej, zákazníkům zařizuje financování i pojištění. Vozy a techniku rovněž pronajímá.

TIRcentrum

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!