IVECO nabízí pomoc dopravcům

21 července 2020, 9:29

Po postupném odeznívání koronavirové krize nastal čas, aby se provozovatelé dopravní techniky vrátili do běžného režimu a začali opět v plné míře využívat služeb servisních míst. Společnost IVECO jim v tom chce být maximálně nápomocna, a proto dopravcům ve své servisní síti až do konce prázdnin nabízí nejrůznější zvýhodnění oprav a náhradních dílů. Akční nabídky v jednotlivých regionech najdou na speciální webové stránce kampaně IVECO Blue Summer. 

Iveco Blue Summer

Obor dopravy pracoval v některých oblastech i během krize na sto procent, a to velmi často na úkor řádné údržby. Nyní je ideální čas tento dluh dohnat. Ti dopravci, kteří naopak po útlumu teprve vracejí svá vozidla zpět do provozu, je na to zase potřebují dobře připravit. Všechny autorizované servisy IVECO jsou jim přes léto plně k dispozici. A nejen to, řadu služeb a náhradních dílů v nich budou moci získat za významně nižší ceny než obvykle,“ uvedl David Samek, Parts Area Sales Manager společnosti IVECO v České republice a na Slovensku.

Nabídky zahrnují zvýhodněnou cenu řady různých náhradních dílů: některá servisní pracoviště nabízejí dvacetiprocentní slevu na všechny brzdové díly, další zlevnila zase jiné komponenty.

„Všechny nové výhodné letní nabídky zájemci najdou na stránkách IVECO Blue Summer, na něž odkazuje naše nová online kampaň ve specializovaných internetových médiích a na sociálních sítích. Doporučujeme všem dopravcům, aby se na nich zastavili a zjistili aktuální nabídky ve svém regionu,“ dodal David Samek.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!