Veletrh Automechanika ve Frankfurtu se odkládá na další rok! Bude se konat 14. – 18. září 2021

6 května 2020, 11:24

Vzhledem k současným nepříznivým podmínkám, které jsou způsobené koronavirovou pandemií, se Messe Frankfurt spolu se svými partnery a sdruženími dohodl na odložení události Automechanika Frankfurt, která byla původně naplánována na 8. až 12. září 2020. Nový termín konání je 14. – 18. září 2021.

Automechanika Frankfurt 2020

Pro mnoho vystavovatelů a návštěvníků z více než 180 zemí by jednoduše nebylo možné zúčastnit se akce za podmínek, které v současnosti převládají. Po dohodě s vystavovateli, zástupci automobilového průmyslu, workshopů a maloobchodu, sdruženími a partnery, přeplánoval Messe Frankfurt akci na podzim 2021.

Automechanika Frankfurt poté obnoví své dvouleté střídání – akce se tedy nově bude konat v lichých letech.

Detlef Braun, člen výkonné rady společnosti Messe Frankfurt, vysvětluje: „Naší hlavní prioritou je zajištění zdraví a bezpečnosti všech – vystavovatelů i návštěvníků. Vzhledem k tomu, že se vlny pandemie pohybují po celém světě a spousta zemí očekává její rozšíření také v létě, jsem si jist, že rozhodnutí odložit Automechaniku na září 2021 je správné. Zejména za poslední dva týdny jsme vedli intenzivní diskuse s našimi zákazníky, partnery a podpůrnými asociacemi a ti nám vyslali jasný signál. Konáním akce v roce 2021 reagujeme na přání našich zákazníků.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!