Novinky v řadě autochemie a kosmetiky Starline u Auto Kelly

29 dubna 2020, 10:03

Firma Auto Kelly stále rozšiřuje portfolio značky Starline. Nyní do sortimentu autochemie a kosmetiky zařadili další kvalitní produkty, které šetří náklady a usnadňují práci nejen v dílně.

Novinky v řadě autochemie a kosmetiky Starline u Auto Kelly

Ochrana podvozku nepřelakovatelná, černá, 1000 ml, Kód: ACST094

Speciální přípravek určený pro ochranu před působením vody, soli a také například odletujícím štěrkem. Je rychleschnoucí, nestéká a má vysokou přilnavost k podkladu. Je vhodný pro podvozky osobních i nákladních automobilů, ochranu spoilerů, prahů, dveří apod.

Teflonový sprej, 300 ml, Kód: ACST095

Bezbarvý prostředek pro aplikace s požadavkem vysoké teplotní odolnosti. Zabezpečuje kvalitní a dlouhodobé promazání dílů. Odpuzuje nečistoty, prach, vlhkost, vodu a zabraňuje předčasnému opotřebení a zadření. Je vhodný na elektromagnetické ovladače, panty, zámky, tepelně namáhané díly, kluzné i třecí plochy.

Keramická pasta, 200 ml, Kód: ACST098

Montážní pasta s mimořádně mazací schopností. Odpuzuje vodu a chrání před korozí. Je vhodná na mechanické části, šroubovací spoje, i pokud jsou vystaveny dlouhodobému působení tepla (výfukové systémy, katalyzátor či zapalovací svíčky).

Antikorozní základ, sprej, 400 ml, Kód: ACST103

Vysoce kvalitní ochrana, která je speciálně určena proti korozi a rzi. Zastavuje je a vytváří podklad pro laky. Je vhodná pro opravy poškozených částí karoserie vozidel, rámů motocyklů a podobně.

Rychlý start, sprej, 400 ml, Kód: ACST088

Prostředek je určený pro všechny typy benzinových a naftových motorů, motocyklů, osobních a nákladních automobilů, v zemědělství i průmyslu pro tzv. studený start. Výrazně šetří motor a baterii. Důležitý je pro starty málo používaných motorů.

Tekuté stěrače, sprej, 400 ml, Kód: ACST089

Ideální přípravek na skla automobilů, sprchových koutů a výloh. Zamezuje stékající vodě, aby vznikaly mokré provazy na povrchu skel a tím zabraňuje vzniku následných map po odpaření. Zajišťuje snadné, čisté a rychlé použití s dlouhotrvajícím samočisticím účinkem.

Tmel na motory (pressure), červený/šedý 200 ml, Kód: ACST101 / ACST102

Acetický tmel s vysokou pružností a tepelnou odolností až 260 °C. Odolný vůči ropným produktům, např. olejům, mazivům apod. Je vhodný pro extrémně namáhané spoje jako například těsnění převodových skříní, olejových van apod.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!