CHLADNÍČEK autodíly: nové produkty od HOBIEX OTOMOTIV

16 března 2020, 16:20

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. dlouhodobě spolupracuje s dodavatelem HOBIEX OTOMOTIV v oblasti vzduchojemů a nádrží paliva. Nyní dochází k rozšíření sortimentu o tlumiče výfuku – katalyzátory, které jsou již skladem na VOLVO a DAF.  

CHLADNÍČEK autodíly: nové produkty od HOBIEX OTOMOTIV

Společnost HOBIEX OTOMOTIV A.S. se již od svého založení v roce 1996 specializovala na výfukové systémy. Tato dynamicky se rozvíjející společnost dodává své výrobky jak do prvovýroby, tak i na aftermarket. V současné době se HOBI řadí mezi nejvýznamnější dodavatele v oblasti výfukových systémů pro nákladní automobily a autobusy na tureckém trhu. Od roku 2000 rozšířila firma svou působnost a začala exportovat své výrobky do Evropy a Středního východu.

Díky investicím do vývoje a kvalitním produktům, se každoročně zvyšovala i výroba. Stávající kapacity již nebyly dostačující, proto došlo v roce 2004 k postavení nové továrny na ploše 4.000 m2. V současné době dodává tato společnost své výrobky do více než 55 zemí, zaměstnává přes 400 zaměstnanců a má 3 moderní továrny s rozlohou přesahující 30.000 m2.  

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!