Opatření dopravců kvůli koronaviru bude v Praze řešit světové zasedání Global Passenger Network (GPN)

6 března 2020, 12:36

Zástupci dopravních společností z celého světa se sejdou příští týden v Praze, aby na zasedání organizace GPN probrali aktuální opatření proti šíření viru Covid-19. Pořadatelem akce, která proběhne ve dnech 10. až 11. března je česká společnost Umbrella Coach & Buses.

Sdílení zkušeností s různými formami ochrany cestujících i řidičů proti šíření viru, bude stěžejním tématem pravidelného setkání více než čtyřiceti členských společností Global Passenger Network (GPN).

„Očekávám, že téma koronaviru bude zasedání dominovat. Opatření jednotlivých členů se mohou lišit v závislosti na tom, v jakém regionu působí. Všichni však mají společný cíl, kterým je bezpečnost cestujících i řidičů“, uvádí Pavel Steiner, generální ředitel Umbrella Mobility SE.

Na programu dále budou otázky týkající se směru a cílů organizace, rozvoje technologií, podpory marketingu nebo aktuálního vývoje v bezpečnosti vozidel i samotného cestování. Rovněž se na zasedání budou volit čtyři noví členové představenstva GPN a bude zvolen i nový prezident této prestižní organizace. V

Praze se představí i noví uchazeči o členství z Maroka a Vietnamu, o jejichž možném přistoupení budou členové GPN hlasovat. Novým aliančním partnerem GPN se stává od března roku 2020 také společnost Eurowag, poskytující služby telematiky, tankovacích karet, mýta i fleet managementu pro silniční dopravu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!