Nová řada silničních nákladních pneumatik Goodyear Kelly pro evropské dopravce

18 listopadu 2019, 14:50

Společnost Goodyear ohlašuje dvě nové silniční nákladní pneumatiky značky Kelly Armorsteel KSM2 a KDM2. Nová řada se doporučuje pro vozové parky hledící na cenu a je v prodeji v síti vybraných poskytovatelů servisních služeb.

Nové pneumatiky Kelly jsou ve všech rozměrech na bočnici označeny symbolem sněhové vločky ve skalním masivu (3PMSF), který stvrzuje vhodné užitné vlastnosti pro zimní období a plnou shodu s evropskou legislativou pro zimní pneumatiky. Všechny také nabízejí lepší hodnotu valivého odporu. High Load pneumatiky na řízenou nápravu jsou kompatibilní s vozidly Euro 6.

Pneumatika Goodyear KellyNové pneumatiky se vyznačují běhounovou směsí vyvinutou pro širokou škálu různých nasazení, odolností vůči odlamování a odštěpování, dobrými brzdnými vlastnostmi za mokra a pomalým postupem opotřebovávání. Robustní žebrový dezén běhounu přispívá k vysokému kilometrovému proběhu a rovnoměrnému opotřebovávání.Tuhá kostra rovněž zamezuje odlamování a odštěpování a zajišťuje vysokou odolnost při vysokém stupni namáhání a také vynikající životnost.

Nabízené rozměry

Rozměry pneumatik Goodyear Kelly

Nové silniční pneumatiky Kelly se vyvíjejí v Evropě a vyrábějí v Evropě a v Turecku při dodržení nejnáročnějších výrobních kvalitativních standardů. Celá řada byly vyvinuta tak, aby vyhovovala každodenním hospodářským úkolům vozového parku.

Nová řada je součástí celkového výrobního programu Kelly, který zahrnuje širokou škálu rozměrů jak silničních pneumatik, tak i pneumatik pro smíšené použití. Všechny nákladní pneumatiky Kelly jsou protektorovatelné, což dále podporuje pružnost a hospodárnost vozových parků.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!