Nový IVECO S-WAY v České a Slovenské republice

15 listopadu 2019, 13:34

Na 16.- 17. října 2019 připravila značka IVECO pro své dealery a klienty dvoudenní akci v rámci představení nového tahače IVECO S-WAY. IVECO zvolilo pro slavnostní uvedení na oba trhy lokalitu brněnského hradu Špilberk a Masarykův okruh.

Na Masarykově okruhu v Ostrovačicích u Brna se sešlo bezmála 200 lidí z řad klientů a dealerů, kteří si nový tahač chtěli zkusit řídit. K dispozici bylo několik tahačů ve specifikaci S-WAY S480 až S560.

IVECO S-WAY

Hosté se mohli svézt v osobních vozidlech Alfa Romeo Giulia a Stelvio. Ve chvilkách mezi jednotlivými jízdami měli zákazníci možnost dozvědět se zajímavé informace z oblasti alternativních pohonů od zástupců společností Chart Ferox a Innogy – GasNet, prohlédnout si plnící stojan LNG nebo si zasoutěžit na profesionálním simulátoru 301.

Čestnými hosty byli také Jaroslav Valtr – majitel týmu a pilot dakarského speciálu IVECO Powerstar a majitel stále Scuderia Racing Praha Ivo Horn, který právě rychlé Ferrari s Josefem Králem do Brna přivezl. I jeho závodní návěs s tímto klenotem samozřejmě přivezl tahač Iveco.

Vincenzo Nicolo, business director pro Českou, Slovenskou a Rumunskou republiku uvedl: „IVECO S-WAY přebírá veškerá vylepšení předchozích generací a doplňuje novou kabinu zcela novým designem podle potřeb řidiče a majitele. Nový vůz IVECO S-WAY poskytuje kompletní škálu funkcí a služeb vyvíjených se zaměřením na řidiče z hlediska komfortu jízdy a kvality práce na palubě s vynikající ergonomií a přitažlivým a příjemným prostředím pro řízení, práci a odpočinek.“

IVECO S-WAY: udržitelný nákladní automobil

Nový model IVECO S-WAY navazuje na vynikající udržitelný výkon řady těžkých vozidel a dosahuje dalších snížení emisí PM, NOx a CO2. Díky věrnosti svým tradicím kombinuje nízké náklady na vlastnictví s minimalizací emisí. Toho je dosaženo díky exkluzivnímu systému následného zpracování HI-SCR a díky mimořádné spotřebě paliva vyplývající z pokročilé technologie motorů a převodovek Hi-Tronix a několika řešením úspory paliva např. Smart EGR.

Nový návrh kabiny s cílem optimalizace aerodynamického výkonu přináší až 4% úsporu paliva. Nová kabina využívá všech možností k dosažení úspor nákladů a zvýšení produktivity díky funkcím, jako je například vícedílný nárazník, který výrazně snižuje náklady na opravy v případě poškození, což přispívá k nízkým celkovým nákladům na vlastnictví vozidla. Projekt nové kabiny zohledňuje i parametry bezpečnosti řidiče tak, aby byla zajištěna vysoká úroveň pasivní bezpečnosti i lepší viditelnost.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!