Geis vylepšuje přepravní systém na severní Moravě

22 října 2019, 10:56

Skupina Geis otevřela 21. října 2019 v Bravanticích novou systémovou pobočku pro severní Moravu.

„Na zelené louce a podle našich představ budujeme novou pobočku pro severní Moravu v Bravanticích, vzdálených cca 10 km od Ostravy. První část, jejíž výstavba začala v dubnu letošního roku, otevřeme 21. října,“ říká René Paciorek, ředitel pobočky Geis CZ v Ostravě.

Geis pobočka Bravantice

Hala o rozměru 3.885 m² bude sloužit jako překladiště balíkových a paletových zásilek. Je osazena 30 vraty pro nakládku a vykládku kamionů a pro nakládku a vykládku cargových vozidel. Balíkové zásilky se třídí ve druhé polovině haly. Halu doplňuje dvoupodlažní administrativní budova o půdorysu 547 m².

Nový areál v Bravanticích leží nedaleko sjezdu z dálnice D1 (exit Bílovec) na souřadnicích GPS 49°45‘40.8‘‘N 18°05’28.6‘‘E.

Stěhování proběhne ve dvou etapách:

  • pobočka Geis CZ (kusové a paletové přepravy) zahájí provoz v nových prostorách v pondělí 21. 10. 2019.
  • pobočka Geis Parcel CZ (balíkové přepravy) následující týden, tedy v úterý 29. 10. 2019.

Velmi dobré napojení přímo na dálnici D1 a rozloha pozemku předurčuje areál k další výstavbě např. haly pro skladovou logistiku.

„Náš vlastní areál je splněným snem. Máme perfektní napojení na infrastrukturu, dobré vybavení provozních prostor překladiště a nadstandardní zázemí pro zaměstnance,“ doplňuje René Paciorek.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!