SKF: Informace na prvním místě

18 září 2019, 12:00

V případě SKF se jedná o několik cest, jak získat informace, které Vás mohou zajímat. Důležité je samozřejmě vědět jakou informaci vyhledáváte. Ve většině případů však potřebujete informace technického charakteru. 

SKF

Technická školení a semináře

Společnost SKF vnímá odbornou veřejnost a servisní specialisty jako své partnery a protože si uvědomujeme jak vysokým tempem kráčí vývoj v automobilovém průmyslu jsme připraveni se  dělit o naše zkušenosti. Technická školení a semináře se velmi podrobně zabývají analýzami konstrukce a provedení dílů, predikcí jejich závad a řešení, která by měla vést k správné montáži a správné funkci po celou životnost dílů.

Technická a produktová školení se úzce specializují na jednotlivé segmenty portfolia, které SKF nabízí a jsou věnována pohonu kol, dílům řízení a zavěšení náprav, sadám časování motoru a pohonu pomocných agregátů. Mezi naše aktivity patří i akreditované semináře pro odborné školy a učiliště. Neméně důležitým bodem jsou pravidelná školení pracovníků reklamačních center autorizovaných distributorů, abychom zajistili adekvátní a odborný přístup a řešení Vašich problémů.

Školení SKF pro autoservisy se ve vybraných tématech můžete zúčastnit 2 způsoby:

  • výběrem a realizací školení SKF přes autorizované distributory
  • můžete zažádat přímo u SKF přes formulář o provedení školení na míru, dle uvedených témat přímo ve Vašem servisu.

Více informací ohledně Školení viz odkaz. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat na email: skoleniskf@skf.com

Kompletní informace na webových stránkách SKF

Webové stránky jsou stále nejzásadnějším nositelem informací. Na stránkách lze vyhledávat díly dle značky vozidla, OE čísla a označení  konkurence. Rovněž na webu naleznete kompletní portfolio náhradních dílů a nářadí SKF. U jednotlivých produktů jsou k nahlédnutí a ke stažení nejen technické parametry výrobků, ale i informace technického charakteru a distributorská síť.

Online katalog SKF

Informace v kapse a na krabici

Ideálním pomocníkem pro komplexní informace, které chcete mít stále při ruce je čtečka QR kódu. Stačí stáhnout aplikaci na čtení QR kódu do svého smartphonu a jeho prostřednictvím obdržíte kompletní informace související s výrobkem v českém jazyce. Ty poslouží k Vaší kontrole správnosti aplikace a umožní Vám okamžitě nahlédnout do technických informací a návodů.

Instruktážní videa na kanálu YouTube

SKF vehicle aftermaket je na kanálu YouTube a již několik let seznamuje odběratele a diváky na celém světě s technikou montáže a správnými  postupy při montáži konkrétních dílů a sad SKF. Každý rok přibývá mnoho aktuálních videí.

Youtube kanál SKF

Je to SKF?

Velké značky ve světě a to všeobecně čelí falzifikátům. Maximální prevencí je samozřejmě nákup u autorizovaných distributorů. Pokud ovšem i přesto máte pochybnosti o provedení či originalitě pak nabízí SKF v rámci svých výrobků řešení. Jedná se o bezplatnou aplikaci SKF Authenticate, která je dostupná i v českém jazyce a je zdarma a to ve formátech Android a iOS. Obsahuje přehledné instrukce, jak postupovat, jaké informace uvést a umožní automatické odeslání požadavku odborníkům do SKF. Po posouzení informací budete informováni a to nejpozději do 24 hodin od zaslání požadavku. Aplikaci lze bezplatně stáhnout na Apple AppStore nebo na Google Play.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!