MotoFocus: 10 let spolu!

2 září 2019, 18:00

Náš spolupracovník a přispěvovatel Josef Förster nám k výročí 10 let naší firmy napsal krásný článek. Moc si vážíme tohoto uznání a níže článek publikujeme.

Motofocus 10 let logo

MOTOFOCUS EU slaví 10 let na trhu aneb Úspěch se sám neudělá!

Čtete-li právě teď tento článek, jste, stejně jako já, čtenáři a příznivci toho unikátního webu. Proč unikátního? Protože jde o jediné, odborné internetové médium pro nás z opravárenské branže. Nikde jinde se na jednom místě člověk nedozví, co že se v tom „našem“ rybníku aktuálně děje, a taky, co se bude teprve dít.

Pravidelní čtenáři ví, že se v redakci nebojí být takovými pověstnými Světlonoši, škarohlídům navzdory. Nabídky, novinky a zajímavosti z trhu, průzkumy, ale i odborná pojednání. Říkám svým známým, pokud nechceš ztrácet čas a být profesně v obraze, koukni se ráno na stránky portálů MOTOFOCUS EU a počti v AutoEXPERT, tak „málo“ totiž stačí pro aktualizaci tvého profesního „softwaru“.

Poslední dobou to už říkat nemusím. Proč? Protože už jsem to stihnul říct všem. Sebekriticky přiznávám, že tolik známých zase nemám a něco pro tu návštěvnost samozřejmě udělali i v redakci. Úspěch se totiž, jak známo, sám neudělá.

Abych se tady nezacyklil, přeji celému týmu MotoFocusu dalších dekád pokračování v úspěchu, neutuchající nadšení pro automotive a zachování citu pro ty nejlepší zprávy z toho našeho opravárenského rybníčku. Velké díky za desetiletou aktualizaci našeho profesního softwaru.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!