DHL propojuje své dopravní flotily s idem telematics

16 srpna 2019, 14:52

Globální lídr logistiky DHL vybavuje svou flotilu přívěsů po celé Evropě telematickými systémy od idem telematics. Firma idem telematics se sídlem v Mnichově a Ulmu je členem skupiny BPW Group a specializuje se na digitální sítě dopravních prostředků.

idem telematics logoSe smlouvou doposud největšího rozsahu v historii společnosti, idem telematics dále posiluje své postavené lídra na evropském trhu. Otevřené systém telematické platformy idem byl klíčem k zajištění kontraktu s DHL: systém umožňuje integraci softwarových aplikací a hardwaru od dodavatelů třetích stran, lze ho snadno přizpůsobit, a i to je výrazná výhoda pro jeho další rozšiřování.

Mathias Bohm ,viceprezident Global Sourcing (pozemní flotila) společnosti Deutsche Post DHL, říká: „Platformu lze snadno propojit s již existující infrastrukturou IT. To znamená, že můžeme poskytnout řešení pokrývající celou Evropu a zároveň zohlednit individuální požadavky našich národních dceřiných společností.“

Jedním z klíčových prvků dopravního systému all-in-one od idem telematics je robustní palubní jednotka TL Trailer Gateway, která shromažďuje, zpracovává a propojuje data ze senzorů na vozidle. Oline portál cargofleet3 umožňuje zpracování dat na základě potřeb zákazníků, grafickou prezentaci a export dat.

Společnost DHL zaujal nejen software a hardware od idem telematics: jako dceřiná společnost skupiny BPW Group je idem telematics schopna zajistit komplexní služby a dodávky náhradnicích dílů v mateřské síti po celé Evropě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!