Nová hospodárná pneumatika Bridgestone Ecopia H002

11 června 2019, 10:32

Bridgestone představuje nejnovější generaci hospodárných pneumatik Ecopia. Nové pneumatiky Ecopia H002 s inovativním konceptem dezénu a nově vyvinutou technologií směsi umožňuje vozovým parkům pro dálkovou dopravu snižovat celkové náklady nejvyšší hospodárností ve své třídě – bez kompromisů v oblasti životnosti.

Také dosahují vynikajících provozních vlastností na mokru a umožňují celoroční provoz, protože splňují evropskou legislativu pro zimní pneumatiky.

Nová pneumatika Bridgestone Ecopia H002

Nová pneumatika Ecopia H002, ať se jedná o vodící nebo záběrové pneumatiky či pneumatiky pro návěsy a přívěsy, dosahuje ve všech uvedených verzích nejnižší spotřeby paliva ve své třídě, což potvrzuje hodnocení A na informačním štítku EU. Použitím nových pneumatik Ecopia na všech nápravách tažných i přípojných vozidel by mohl průměrný vozový park pro dálkovou dopravu ušetřit více než 200.000 eur ročně v oblasti nákladů na palivo a snížit emise CO2 o 546 tun ročně.

Kromě přínosů v oblasti hospodárnosti také přispívá k bezpečné jízdě nákladních vozidel ve velmi náročných povětrnostních podmínkách a na mokrém povrchu vozovky. Pneumatiky nabízejí nejlepší trakci na mokru ve své třídě, která překonává všechny konkurenty, což svými testy prokázala organizace TÜV SÜD.

Je vhodná i pro zimní období, protože je jedinou pneumatikou ve verzích pro všechny nápravy tažných i přípojných vozidel pro dálkovou dopravu s označeními 3PMSF a M+S. Splňuje tedy veškeré legislativní požadavky na zimní provoz v celé Evropě.

Nová pneumatika Ecopia H002 je v současnosti nabízena v rozměrech 315/70 R 22,5; 315/80 R 22,5; 385/55 R 22,5 a 385/65 R 22,5. Produktová řada bude v roce 2019 doplněna také o pneumatiky s profilovým číslem 60, aby pokrývala všechny důležité rozměry pneumatik pro dálkovou dopravu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!