Nová pneumatika Bridgestone Duravis R002 snižuje dopravcům náklady

5 června 2019, 18:58

Společnost Bridgestone uvede na trh nové pneumatiky pro nákladní dopravu Duravis R002, které výrazně snižují náklady na kilometr díky velmi dobré odolnosti proti opotřebení a optimalizovanému vlivu na spotřebu paliva.

Nejnovější generace pneumatik Bridgestone Duravis byla vyvinuta a testována ve spolupráci se 17 flotilami ve 13 zemích a širokou škálou provozních podmínek. Testy bylo Nová pneumatika Bridgestone Duravis R002prokázáno, že pneumatiky Duravis R002 mají o 45 % vyšší životnost a cena za kilometr je nižší o 15 % oproti předchozí generaci.

Stejně jako u všech nových pneumatik Bridgestone pro nákladní vozidla a autobusy budou pneumatiky Duravis R002 dodávány s elektronickým systémem značení RFID (radiofrekvenční identifikace). RFID pomáhá provozovatelům flotil optimalizovat jejich celkové náklady na vlastnictví.

Hlavní čtyři velikosti modelu Duravis R002 budou k dispozici od září 2019, přičemž do roku 2020 přibude dalších šest rozměrů. Nový model Duravis R002 rovněž v tomto segmentu nahradí všechny stávající produkty.

Pneumatiky Duravis R002 mají být po důkladném homologačním testu montovány jako originální vybavení u předních výrobců vozidel, jako jsou MAN, SCANIA, DAIMLER, VOLVO, RENAULT, IVECO.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!