Terénní obojživelný přívěs od společnosti Agados získal ocenění v soutěži Zlatý IDET

31 května 2019, 14:30

Česká firma Agados představila veřejnosti na letošním Mezinárodním veletrhu obranné a bezpečnostní techniky IDET nový obojživelný terénní přívěs. Na veletrhu získala novinka ocenění – 1. místo v soutěži Zlatý IDET 2019 v kategorii Vojenská a bezpečnostní logistika a služby – Logistika a servis.

Ocenění udělila odborná komise sestavená BVV – největší veletržní správou ve střední Evropě.

Terénní obojživelný přívěs Agados

Obojživelný přívěs je primárně určen za kolová i pásová vozidla a používají ho již armády v Rakousku a Švédsku. Výhodou je patentovaný systém nezávislého odpružení jednotlivých kol, při současném použití unikátních lyží přívěs výborně zvládá prostupnost těžkým terénem jako je sníh, bláto i skalnatý terén. Velkou předností je i možnost přepravy přes vodní zdroje, kdy je přívěs schopen plavat za tažným vozidlem.

„Ocenění odborné veřejnosti si velmi vážíme. Již v roce 2017 získala naše společnost stejné ocenění za novou polní kuchyni. Tentokrát jde o nový výrobek, který je ve své kategorii unikátem,“ říká Petr Ostrý, jednatel společnosti Agados.

Obojživelný přívěs získal také prestižní ocenění Bronzový IDET News od mezinárodní novinářské poroty.

Během pátku mají návštěvníci poslední možnost navštívit v rámci veletrhu vnitřní expozici společnosti Agados. Zde největší tuzemský výrobce přívěsných vozíků vystavuje nejen dvě různá provedení obojživelného terénního přívěsu, ale také úpravnu vody UVA 500. V sobotu je možné si ještě prohlédnout venkovní expozici, kde návštěvníci uvidí polní kuchyni PK 4 Kaga, úpravnu vody nebo přívěsy pro likvidaci lesních požárů a zásahy v místech nehod a havárií.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!