Osram přebrala společnost Ring Automotive

15 května 2019, 15:27

Po schválení převzetí společnosti Ring Automotive společností Osram britským Úřadem pro konkurenci a trh (CMA) začalo partnerství mezi těmito společnostmi oficiálně fungovat dne 1. 5. 2019.

Osram přebírá společnost Ring AutomotivePřevzetí britského specialisty na autopříslušenství, společnosti Ring, umožní high-tech společnosti Osram rozšířit svůj sortiment v automobilovém sektoru o další automobilovou elektroniku a doplňky.

Po převzetí společnosti Ring Automotive posiluje Osram svoje možnosti a nabízí zákazníkům přístup k většímu množství doplňkového sortimentu. Obě společnosti považují tuto dohodu za příležitost k úspěšné evropské spolupráci. Společným cílem je reagovat rychleji a lépe na nové trendy a výzvy v dynamickém odvětví automobilového osvětlení a dosáhnout dalšího růstu.

Produktové portfolio společnosti Ring sahá daleko za hranice klasického automobilového osvětlení a společnost je obzvláště úspěšná v oblasti elektronického příslušenství pro automobily. Přibližně 3.000 produktů je k dispozici prostřednictvím více než 3.000 specializovaných prodejců ve více než 60 zemích.

Se 160 zaměstnanci dosáhla britská společnost v roce 2018 roční obrat 46,1 milionu liber. Spojení se společností Osram zajišťuje další investice pro společnost Ring, které podporují plány budoucího růstu a inovace produktů s cílem pokračovat v tomto trendu hlavně v segmentu následného prodeje.

Možnosti spolupráce vznikají i v prodeji. Společnost Ring přináší britskou a evropskou platformu, která umožňuje rychlejší a rozsáhlejší podporu zákazníků. Společnost Osram nabízí na oplátku společnosti Ring globální marketingový systém pro její produktovou řadu.

Strany, včetně prodejce Rubicon Partners, se dohodly, že nebudou zveřejňovat finanční podrobnosti transakce.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!