Ferdus zve zákazníky na Autopromotec v Boloni

7 května 2019, 13:50

Italská Boloňa ve dnech 22. až 26. května 2019 hostí letošní největší automotive veletrh v Evropě – Autopromotec. Firma Ferdus, výrobce materiálů a vybavení pro autoservis a pneuservis, nebude chybět.

Společnost Ferdus

Ferdus stánek A9 v hale 14 představí poslední generaci superautomatické zouvačky LC889NV s inovovaným montážním palcem a helperem 390H. Nově je k dostání v kompletu s pneumatickým zvedákem kola a válcovou podložkou pod odrážeč patek.

Pneumatický zvedák v setu se představí také u 3D automatické vyvažovačky CB78P se sonary a diagnostikou. Oba stroje tedy v souladu s aktuálními trendy nabídnou ještě vyšší uživatelský komfort a snadnější obsluhu.

Chybět nebude tradiční průřez celkovým sortimentem, stejně jako prezentace vlastního výrobního programu – opravných pneuservisních materiálů, montážních past, vosků, gelů, nebo třeba vyvažovacích granulátů. Celkový počet exponátů se přiblíží dobrým pětiset kouskům.

Pokud se chcete jako návštěvník zúčastnit, můžete využít kontakt jaroslav.smola@ferdus.cz a obdržíte instrukce, jak získat volný vstup. Počet není omezen.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!